Брад Пит проговори за аферите си след развода: Една жена ме очарова! (Сериозни ли са отношенията им? – Лични признания)

Гласувайте за статията

Актьорът призна, че е очарован от една жена, но крие името й

Брад Пит след развода с Анджелина Джоли мечтае за спокойствие. Но медиите се интересуват предимно от личния му живот. А не от ролите му или пък от номинациите за престижни награди.

Кой ще спечели сърцето на известният холивудски ерген е тема номер едно за всички. През цялото време след раздялата му с Джоли Пит бе свързван с редица жени. Говореше се за роман с Шарлийз Терон, за афера с професор Нери Оксман, за връзка с духовната лечителка Сат Хари Халз, а в последните дни за роман с по-младата актриса Алия Шоукат. Да споменем и Дженифър Анистън към която актьорът все още питае топли чувства.

Брад дълго време пази мълчание, но очевидно желязното му търпение  се изчерпа и той намери за уместно да каже какво му се случва в личен план, предават от ru.hellomagazine.com.

В интервю за The New York Times най-желаният холивудски ерген отговори на всичките слухове по негов адрес. Той казва, че не бяга от нова връзка, но не я и търси. „Не съм броил с колко жени медиите ми преписват романи през последните три години. Но това са слухове, в които няма нищо вярно”.

Брад Пит е очарован от жена, но не става ясно коя дама докосна сърцето му
Снимк: LEGION-MEDIA.RU, GETTYIMAGES.COM

Холивудската звезда накрая обаче споделя: „Бях очарован от една жена, но между нас няма нищо сериозно!” Така и не разкрива името на дамата, която е докоснала сърцето му след скандалния развод с бившата си съпруга.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар