Брад Пит принудил Анджелина да сключат брак (Актрисата още съжалява, че се е омъжила)

Гласувайте за статията

Брад Пит принудил Джоли да сключат брак, актрисата не може да си прости, че се е поддала

Бракът на Брад Пит и Анджелина Джоли беше краткотраен. Но пък разводът им се точи с години. Оказва се, че холивудската  звезда е можела да избегне този ужасен момент от живота си.

Три години минаха в съдебни спорове между бившите съпрузи. В началото те деляха децата си, после и имуществото. На края стигнаха до компромис и разрешиха спорните въпроси приятелски.

Бракът на актрисата никак не бе лесен. Още от самото начало тя не искала да се омъжва. Според изданието „Us Weekly” , което се позовава на свой собствен източник Брад я притиснал и я заставил да минат под венчило. Съдейки по това как завърши всичко Джоли не напразно се е съпротивлявала да се обвърже.

Пак според анонимният източник в момента Анджелина не иска и да си помисли за нов брак. Харесва й да е свободна жена, която е съсредоточена в отглеждането на децата и върху кариерата си. И не да се опитва да изгражда нови връзки и да ги поддържа.

Анджелина Джоли с децата
Снимка: Инстаграм

Наскоро холивудската знаменитост се появи на премиерата на „Maleficent: The Lady of Darkness“ заедно с петте си деца. Според думите на звездата тя се чувствала притисната в ъгъла, а след развода мислела, че е в опасност.

За разлика от бившата си Брад Пит е готов за нова връзка. Актьорът има афера с духовна лечителка, предават от graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар