Брад Пит призна: Джоли е най-голямата ми грешка! (Актьорът иска Дженифър Анистън обратно)

Гласувайте за статията

Брад Пит обвинява само себе си за състоянието, в което е изпаднал в момента.

След раздялата си с Анджелина Джоли, и то по нейно желание, Брад Пит все още не може да си стъпи на краката. Въпреки че от тогава мина почти една година, актьорът продължава да се самоизолира и самосъжалява. През това време бившата му съпруга успя да омае богат английски бизнесмен и вече сякаш съвсем го е забравила.

Наскоро Брад Пит определи брака си с Анджелина като кошмар, който е продължил 12 години. Колкото повече време минава, толкова повече той осъзнава, че изневярата му, събирането с Мисис Смит и създаването на тяхната привидна холивудска приказка е било е една голяма грешка.

И до днес актьорът не може да си прости, че си е позволил да изневери на бившата си Дженифър Анистън. Те бяха любимци на целия свят, всички смятаха, че са един за друг. Но когато между тях се появи Анджелина, Брад Пит се оказа с доста слаби ангели. Днес той осъзнава, че е обичал много повече Джен, отколкото Джоли, пише blitz.bg.

Брад Пит не иска Анджелина, а Джен!

Брад Пит не иска Анджелина, а Джен!

Но сякаш е прекалено късно за подобни признания и умозаключения! Анистън също е омъжена от няколко години, въпреки че за брака й се носят противоречиви слухове. Въпреки че е сериозно обвързана, звездата от „Приятели“ се съгласи да се види с бившия си и прие неговите най-искрени извинения. Двамата се разделиха през 2005 г. , а Брад Пит иска да изтрие всички години след това, за да бъде всичко по старому….

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар