Брад Пит призна: Алкохолът ме раздели с Анджелина, обичам я (Вижте откровената му изповед)

Гласувайте за статията

Брад Пит направи най-откровената изповед, призна, че алкохолът е съсипал брака му, още не може да прежали Анджи и децата

Брад Пит проговори за развода си с Анджелина Джоли. Както и за живота си след него. Най-горещият холивудски мъж е съсипан след раздялата със семейството си.

Бившият съпруг на Анджи признава, че влечението към алкохола е единствената причина да се раздели с жената на живота си и шестте си деца в прочувствена изповед пред мъжката библия GO.

Най-известният ерген на Холивуд разкрива, че когато създал семейство спрял с всичко друго. Но не и пиенето. Последната година от съвместния им живот се превърнал в ад. Нещата според актьора излезли извън контрол. Честно признава, че пиел много. Даже се сравнява с руснак. Когото можел да надпие, което си е истински проблем.

53-годишият плейбой стига до умозаключението, че ако обичаш някого истиснски по-добре го пусни да си върви!

В месеците когато живее разделен с любимата си Брад спрял всякакъв алкохол. Прекарва в тишина и самота в ателието си. Деня му започва с чаша чай, а питиетата е заменил със сок от боровинки и газирана вода, предават от електронното издание viewsofia.com.

Мъката по разбитото си семейство холивудската звезда теши с хобито си. Започнал да се занимава със скулптура. Вае от всякакви материали – глина, арматура, дърво, мазилка. Така преминават тихите дни на най-известния ерген. Който за момента се е отдалечил от шоубизнеса вече седем месеца след убийствената си раздяла със семейството си.

За списанието, което ще излезе с цели три корици на Брад актьорът е позирал такъв, какъвто е днес. Уникалните кадри са дело на фотографа Райън Макгинли. Вижте Пит по убийствен от всякога. Въпреки съкрушителната раздяла с любимата му жена.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар