Брад Пит поиска прошка от Дженифър Анистън за Анджелина (Актьорът се кае за изневярата си)

Гласувайте за статията

Брад Пит се е извинил на бившата си съпруга за изневярата си

Брад Пит съжалява горчиво за изневярата си с Анджелина Джоли

Брад Пит се е извинил на Дженифър Анистън за изневярата си с Анджелина Джоли! Актьорът съжалява горчиво за предателството си и е поискал прошка от първата си съпруга.

Според приятели на актьора, Брад най-после се е извинил на бившата си съпруга за това, което се е случило преди 12 години.
„Брад се извини за всичката скръб, която й е причинил. Да говори откровено и да си признава неща не е характерно за него, но психотерапията, на която той посвети последните няколко месеца, направи чудеса. Брад се е научил да изразява своите чувства и емоции, „- каза източникът.

Любовта на Бранджелина пламна на снимачната площадка на „Mr. and Mrs. Smith“ като се превърна в трайна връзка, и донесе много трудни моменти за Дженифър Анистън, когато тя бе съпруга на актьора.

Брад ПитПоследвалият развод също бил много труден за Анистън, твърдят източници. Въпреки това, с течение на времето актрисата остава всичко това в миналото като намира щастието и срещна Джъстин Теру, който е и сегашният й съпруг.

След развода Брад и Дженифър не поддържаха връзка. Според източници, това се случи заради самата Анджелина Джоли, която била против те да продължават да контактуват.

Вече останал сам, за първи път от много години, Пит започва да търси срещи с Анистън и да я поздравява за празници. Сега той демонстрира друго отношение като се наядва да възстанови приятелството си с нея, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар