Брад Пит поиска прошка от Дженифър Анистън за развода им (Актьорът се кае за изневярата с Анджелина)

Гласувайте за статията

Брад Пит горчиво съжалява, задето изневери на Джен с Анджелина Джоли

Не, няма да започваме със спекулациите за нова връзка между бившите съпрузи Брад Пит и Дженифър Анистън, въпреки че в момента и двамата са без официални партньори до себе си. И двамата са в процес на развод – той с Анджелина Джоли, тя с Джъстин Теру, и двамата са на кръстопът в живота си.

Може би това бе причината Анистън да покани на партито за 50-ия си рожден ден своя бивш съпруг Брад Пит, за когото бе омъжена преди той да я изостави заради Джоли. Явно имат общи проблеми и сходни емоционални драми, през които преминават. Едва ли ще се преоткрият като съпрузи, но явно най-накрая ще станат приятели, пише „Ева“.

Брфад Пит Дженифър Анистън Анджелина Джоли

Снимка: Instagram

Според близки до двамата на въпросното парти за рождения й ден Брад Пит най-накрая се е извинил за начина, по който са се разделили. Тогава медиите гръмнаха с новината, че й е изневерявал с Джоли по време на снимките на Мистър и Мисис Смит, което впоследствие се оказа самата истина. Последва развод, той откри любовта в лицето на Анджелина, тя дълго време страда.

Всичко това се случи преди повече от десетилетие, но явно чак сега двамата успяха да изгладят всички онези емоционални неравности.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар