Брад Пит: Писна ми в Холивуд!

Гласувайте за статията

Красавецът на Холивуд Брад Пит, който на 18 декември ще стане на 48 години, сензационно обяви, че смята да се пенсионира от актьорството, когато навърши половин век

Брад Пит: Писна ми в Холивуд!

Брад Пит: Писна ми в Холивуд!

Холивудската звезда, снимал се в 65 филма и направил запомнящи се роли в“ Седем години в Тибет“, „Боен клуб“, „Троя“, „Странният случай на Бенджамин Бътън“… си отброи още само три години преди камерата. Той намекна, че би могъл да остане в киното, най-вероятно като продуцент, още повече че досега е финансирал двадесетина ленти, в някои от които той играе главната роля. Брад Пит направи това признание, което хвърли в скръб милионите му почитателки по света, за австралийското чатшоу „60 минути „. И разкри част от житейската си философия: „Щастието има различни измерения, а да бъдеш в мир със себе си, е най-реалистичната цел.“

През тези дни Брад Пит, придружен от партньорката Анджелина Джоли и Брад Пит посетиха затвора с „тигровите клетки“ на виетнамския архипелаг Кон Дао. Те заведоха в родината на синчето им Пакс цялото си домочадие си Анджелина Джоли и цялото им домочадие – три техни и три осиновени деца, посети няколко страни в Далечния изток, за премиерата на своя нов филм „Moneyball“. В него той играе главната роля и е същевременно продуцент.

Семейството направи специална „отбивка“ във Виетнам, заради техния син – ПаксТхиен (сега на 7), осиновен през 2007 г. от сиропиталище в Хо Ши Мин. Детето за първи път посещава родината си след осиновяването си на 3 годинки, а неговите родители държат както Пакс, така и другите им деца от различни раси – Мадокс (10) от Камбоджа и Захара (6) от Етиопия, да не късат с корените си. Звездният татко сподели още, че всяко от тях държи родното знамение над леглото си, за да бъде гордо с произхода си.

Брад Пит и Анджелина Джоли посетиха някогашния злокобен затвор в архипелага Кон Дао край югоизточния бряг на Виетнам, превърнат през 1984 г. в туристическа атракция. В т.нар. тигрови клетки, построени още от френските колонизатори, а сетне използвани от американците и марионетните правителства на Южен Виетнам, са били държани виетнамските комунисти по време на войната, приключила с обединението на страната през 1975 г. След Виетнам Брад и Анджи отпътуваха без децата за Южна Корея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар