Брад Пит опитва да си върне Дженифър Анистън! (Покани я на романтична вечеря)

Брад Пит опитва да си върне Дженифър Анистън! (Покани я на романтична вечеря)
5 (100%) 1 vote

Брад Пит е поканил бившата си на романтична вечеря

Брад Пит държи да затопли отношенията си с Дженифър Анистън, която заряза заради Анджелина Джоли

Брад Пит се опитва да си върне Дженифър Анистън! Актьорът, който е в процес на развод с жена си Анджелина Джоли, прави опити да затопли отношенията си с бившата си. Която заряза именно заради сексапилната Джоли. Пит се е обадил на Джен и й е предложил да излязат двамата заедно на романтична вечеря в Лондон, разкри британската медия Ibtimes.co.uk.

Брад Пит е поканил Дженифър Анистън на вечеря

Брад Пит е поканил Дженифър Анистън на вечеря

Не е тайна, че родителите на актьора така и не приеха Анджелина за снаха и винаги са показвали обичта си към Анистън.

Нищо чудно и самият Брад да е осъзнал, че е направил грешка, зарязвайки звездата от „Приятели“. Тя обаче деликатно, но категорично отхвърлила поканата му за вечеря.

Тъй като срещата с него може да обиди нейния настоящ мъж Джъстин Теру.

„Той й позвъни и разговорът не беше дълъг. Дженифър каза на Брад, че тя го подкрепя, но не трябва да се вижда с него. Тя е щастлива в сегашния си брак и среща с Пит може да се възприеме като оскърбление към Джъстин Теру“, предава порталът думите на своя източник.

Напомняме, че през септември Анджелина Джоли подаде молба за развод с Брад Пит, заявявайки за „непреодолими различия“. По-късно тя заяви, че не е съгласна и не приема подхода на Пит относно възпитаването на децата им и даже заведе дело за „жестоко отношение към децата“. Скоро, обаче съдът сне обвиненията към Брад Пит като не откри негова вина, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар