Брад Пит неустоим и на 60! Актьорът подлуди фенките с физика (Снимки)

Брад Пит неустоим и на 60! Актьорът подлуди фенките с физика (Снимки)
3.5 (70%) 4 votes

Брад Пит неустоим и на 60!

Актьорът Брад Пит влезе в седмото десетилетие, но продължава да побърква фенките си. Звездата от „Мистър и мисис Смит“ и „Телма и Луиз“ демонстрира забележителна физика в последните си фотосесии. Вместо да пусне коремче, да покаже побеляла коса и да разочарова почитателите си, Брад изглежда забележително. Според мнозина актьорът е като виното – колкото повече остарява, толкова по-добре изглежда. И изглежда невероятно.

Той засне нова фотосесия за списание W, на което позира до последната си автомобилна придобивка. Само по потник и панталон Брад определено изглежда зашеметяващо. Последните седмици актьорът засне още няколко фотосесии, на които демонстрира изумителната си физика. Дори и по къси панталони Брад изглежда все така добре.

Актьорът не само обича да се снима пред моторите и колите си, но и на плажа, край басейна и дори сутрин, докато си пие кафето. По всичко изглежда, че е във върхова форма.

Наскоро Брад поведе нова кампания срещу Анджелина, след като стана ясно, че тя е продала дяловете си във винарската му изба на световна компания. При това без да го попита. Актрисата получи за това 164 милиона долара – сума, която е наистина забележителна. И създаде доста главоболия на Брад, който държеше да запази бизнеса си в свои ръце.

Актьорът предизвиква фурор с визията си откакто се разведе, подложи се на различни терапии и днес определено е по-добре, забравил алкохола и дрогата. Вместо това се наслаждава на живота, кафето и високите скорости, а очевидно и на активен спорт, тъй като изглежда невероятно.

Брад Пит заслепи с визия сн. Инстаграм

Брад Пит заслепи с визия сн. Инстаграм

Нищо чудно, че все повече актриси са луди по него и той е канен за участие в поредни нови проекти. А според някои слухове най-новият му филм може да му донесе още едно отличие сред купите му – а именно още един „Оскар“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар