Брад Пит на съд за фалшиво обещание за сватба: Обеща ми брак, а избяга с парите ми! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Блондинка съди Брад Пит откраднал й парите

Блондинка съди Брад Пит, че й е обещал брак, а после избягал и дори взел 40 000 от нея. Скандалната новина се появи преди дни в социалните мрежи, когато стана ясно, че бивша актриса е завела дело срещу актьора.

Кели Кристина, която днес е директор на здравна служба в Тексас, е завела съдебен иск срещу Брад Пит. И го обвинява, че му е платила 40 000 долара. Хонорарът бил за участието му в различни събития, които организира фондацията й „Make It Right Foundation“ . Организацията се занимава с изграждане на домове за жертвите от урагана Катрина, а Кели твърди, че е близка приятелка с Брад.

Кристина твърди още, че Брад винаги е обещавал, че ще дойде на срещите. А след това се отказвал в последния момент. И редовно давал обещания, че ще се появи следващия път, пише „Дейли мейл“.

50-годишната жена твърди, освен това, че е изградила и лична връзка с актьора. И докато договаряли служебните си отношения, дори преживели любовен романс. Стигнало се до там, че актьорът дори започнал да говори за брак с нея. Но всичките му обещания се изпарили, заедно с него самия, когато тя престанала да му дава пари и да му плаща, за да присъства на събитията й.

Адвокатският екип на Брад Пит побърза да отрече обвиненията, твърдейки, че нито той, нито някой от организацията е контактувал с нея.

„Нито сътрудниците на „Make It Right Foundation“, нито господин Пит е работил с нея. Предполагаме, че с нея се е свързал някой, който просто се е представил за господин Пит, като й е пишел по интернет“, твърдят още юристите в писмото.

Брад Пит измамил бизнесдама с предложение за брак сн. Фейсбук/Уикипедия

Брад Пит измамил бизнесдама с предложение за брак сн. Фейсбук/Уикипедия

Що се отнася до твърденията на дамата, че с Брад имали и романтична връзка, по всичко изглежда, че тя е била виртуална. А какво ще се случи след това предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар