март 29, 2024

Брад Пит напусна клиника в инвалидна количка (Поболя ли се актьорът след развода? – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/brad-pit-napusna-klinika-v-invalidna-kolichka-pobolya-li-se-aktyorat-sled-razvoda-snimki/163127 Kliuki.net
Брад Пит напусна клиника в инвалидна количка (Поболя ли се актьорът след развода? – Снимки)

Секссимволът по-слаб и прегърбен напусна болница в инвалидна количка

Според информация със здравето на Брад Пит нещо не е наред. На 15 април фотографи заснеха звездата от филма "Имало едно време в Холивуд" в медицинско заведение в Лос Анджелис. Журналисти и фенове се  разтревожиха от външния вид на актьора.

На снимките Пит е облечен в сиви спортни панталони и черна качулка на главата е седнал в инвалидна количка. Лицето му е скрито зад защитна маска и тъмни очила.

[caption id="attachment_179786" align="aligncenter" width="546"]Брад Пит напусна клиника в инвалидна количка (Поболя ли се актьорът след развода? – Снимки) Актьорът неузнаваем напуска клиника в инвалиидна количка
Снимка: Легион медия[/caption] Докато актьорът беше откаран до изхода, папараците успяха да снимат Брад няколко пъти от всички ъгли. Холивудската звезда стоешр прегърбен в инвалидната количка. А на феновете им се видя, че той забележимо е отслабнал.Слуховете за тежката болест на актьора веднага се разпространиха в мрежата. [caption id="attachment_179787" align="aligncenter" width="423"]Брад Пит напусна клиника в инвалидна количка (Поболя ли се актьорът след развода? – Снимки) - Снимка 2 Санитар придружава носителят на Оскар[/caption] Представители на таблоида The Sun обаче разговаряха с източници от близкия кръг на Брад. Те увериха журналистите, че няма от какво да се притесняват. Според запознати Пит току-що е посетил стоматологията и всички пациенти трябва да напуснат лечебното заведение на инвалидни колички, според изискванията. Не си мислете, че тази версия звучи много неправдоподобно? Не бързайте да правите заключения: на актьора бяха премахнати мъдреците, именно те могат да причинят много проблеми. Хирурзите, опериращи желаещите да се разделят с „коварните зъби“, ще потвърдят: понякога пациентите трябва да отидат в болница за операция, предават от graziamagazine.ru. Феновете вярват, че с актьора всичко е наред и в близко бъдеще ще могат да го видят на червения килим в добро здраве и проблемният му развод с Анджелина Джоли не му е докарал тежка болест. А колкото до неузнаваемия му външен вид Брад се бе маскирал да не бъде разпознат от папараците, но не му се получи.