Брад Пит най-после взе децата от Анджелина (Актьорът напусна и Холивуд заради тях)

Гласувайте за статията

Брад Пит взима децата от Анджелина, напусна и Холивуд заради тях

Брад Пит планира да вземе децата от Анджелина Джоли. Актьорът обяви, че напуска Холивуд, за да се премести в Ню Мексико за известно време. Както е известно, двамата с актрисата постигнаха известно споразумение за наследниците си. Преди два месеца съдът ги обяви за свободни, но все още трябва да приключат условията по развода си.

Заради снимките на поредния си филм, Анджелина е завела децата в Ню Мексико и през последните няколко месеца наследниците им многократно пътували между Калифорния и Тексас. Дори за Брад обаче дошло в повече да изморява така децата им, поради което разчистил графика си, за да се премести при тях.

Тъй като попечителството е поверено основно на Анджелина, актьорът смята да поостане в Ню Мексико известно време. Той планира да общува всеки ден с децата си и е щастлив, че те ще бъдат и с двамата си родители едновременно, пише „Дейли мейл“.

„За него е най-важно децата да са добре и да са щастливи. Войната между Брад и Анджелина отдавна приключи, сега ги е грижа само за децата им. И двамата искат най-доброто за тях“, коментират приятели на двойката по повод действията им.

За да може да прекарва пълноценно време с малчуганите, Анджелина дори е уредила да я придружават на снимките на новия й филм. И въпреки че работи по 12 часа, актрисата прави всичко възможно, за да докаже, че може да се грижи за тях.

Нейни приятели обаче признават, че идването на Брад е от огромна помощ за нея. И тя е щастлива, че ще може да ги повери на баща им, поне докато трае работния ден.

Брад Пит най-после си взе децата от Анджелина сн. You Tube

Брад Пит най-после си взе децата от Анджелина сн. You Tube

Двойката е започнала да смекчава отношенията си след тежкия развод. И се стараят да се държат възможно по-приятелски. За събиране и дума не може да става. Но в името на децата им са готови на куп компромиси, твърдят техни приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар