Брад Пит лудна по жената на Джордж Клуни: Искам съпруга като нея! (+ Има ли си гадже?)

Гласувайте за статията

Брад Пит не иска и да чуе за някоя като Анджелина

Брад Пит винаги е бил критичен към жените, с които излиза, но след Анджелина Джоли актьорът тотално обърна палачинката. Ако доскоро за него най-атрактивни бяха актрисите, сега не иска и да чуе за известна жена. И трите дами, с които се бе запътил към олтара бяха актриси. След Гуинет Полтроу, Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, Брад обаче вече не си и помисля за подобна връзка. А по примера на Джордж Клуни си търси съпруга като Амал.

Брад останал очарован от търпението, красотата и спокойния характер на Амал, както и от факта, че тя по никакъв начин не иска да застава под прожекторите. Откакто приятелят му се задомил, Пит бил изумен колко е щастлив и живота си актьорът.

Затова и решил, че отново ще започне да излиза по срещи, но по никакъв начин не желае жената до него да е известна. „В момента за мен е най-важно да съм близо до децата си. Ако някога срещна жена, с която да се обвържа, то тя трябва да стои извън прожекторите и да иска да води нормален живот“, заявил пред приятели Брад.

Актьорът често давал за пример Амал Клуни. Съпругата на неговия приятел и колега не само не държи да бъде под прожекторите, но и има сериозна професия, която въпреки всичко й осигурява възможност да бъде до съпруга си и децата им. Пит по същия начин давал за пример и бракът на Синди Крауфорд и Ранди Гербър. Манекенката си избра абсолютно непознат за пресата мъж и е щастливо омъжена вече близо 20 години.

Брад Пит си търси съпруга като Амал колаж Интернет

Брад Пит си търси съпруга като Амал колаж Интернет

Самият Брад има два неуспешни брака зад гърба си — с Дженифър Анистън и Анджелина Джоли. Доста време се спекулираше, че с Джен отново ще се съберат след разводите си, но мълвата бе опровергана и от двамата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар