Брад Пит лапна по Лив Тайлър (Вижте как й се облизва на фестивала във Венеция)

Гласувайте за статията

Брад Пит май си намери нова изгора?

Брад Пит хлътна до уши по колежката си Лив Тайлър. Двамата бяха заедно на откриването на фестивала във Венеция. А актьорът толкова се забрави, че камерите успяха да го заснемат, докато се облизваше на красивата актриса.

Лив, която е дъщеря на музиканта от „Аеросмит“, Стивън Тайлър“, демонстрира много добро настроение и всячески се опитваше да не забелязва очевидния апетит на колегата си. 55-годишния актьор определено имаше защо да се занася по 42-годишната красавица. Лив събра погледите с колоритен ансамбъл, а освен това тоалетът подчертаваше фигурата й.

Много от феновете на актьора подмятат, че е имал всички основания да залита по прекрасната актриса. За разочарование на Брад обаче, актрисата е щастливо омъжена, има няколко деца и не помисля за развод или изневяра.

Иначе звездата не спря да сипе комплименти по колегата си, нито пък изглеждаше смутена от вниманието му. „Той е невероятен. Толкова открит, толкова мил, така здраво стъпил на земята“, възхищава му се актрисата.

Двамата артисти показаха отлично настроение и бодър дух по време на интервюто и премиерата на новия си филм, но Лив не търпеше особени прояви на близост от актьора. Савата актриса го държеше малко или много настрани и дори докато пътуваха с водно такси, не му позволи нещо повече от приятелска прегръдка.

Иначе Брад призна, че е доста ангажиран с кариерата си в последно време. И не мисли за нови връзки. Светските репортери обаче коментират, че е напълно възможно актьорът да се е опитал да свали колежката си по време на снимките на съвместния им филм. Съдейки по дистанцията на Лив, май не му се е получило.

Брад Пит лапна по Лив Тайлър сн. You Tube

Брад Пит лапна по Лив Тайлър сн. You Tube

Все пак за Брад остава утехата, че „След имало едно време в Холивуд“, той се превърна в най-горещия актьор на Холивуд. И буквално е затрупан от оферти за нови снимки и молби на фенките си, пак да свали дрехите пред камерите. И да покаже перфектната си физика, макар и почти на 60.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар