Брад Пит крие 6 месеца афера с шведска певица (Любовницата му била съседка – Подробности)

Актьорът крие любовница, която му е съседка, не иска да я сравняват с бившата му съпруга

Брад Пит е изпаднал в строга секретност относно любовните си връзки. След като все още води съдебни дела с Анджелина Джоли той не е разкрил нито една от новите жени в живота си.

Желанието му да остане в сянка от светлините на прожекторите е разбираемо. Избраницата му ще бъде сравнена с Джоли и едва ли ще спечели от това. Но пък и мъж като него не би стоял дълго без жена.

Преди дни журналистите на The Sun се докопаха до информация, че секссимволът на Холивуд е в интимни отношения с шведката певица Лике Ли. Която стана известна с парчетата си от сагата Twilight. Въпросната 35-годишна дама живее на 3 минути път от дома на Брад.

Певицата Лике Ли е нивата любовница на актьора

Според свидетели средата била идеална да превърнат познанството си в любовен романс. Близостта на домовете им предполага, че могат да се срещат тайно и така никой да не разбере, че са гаджета.

Анонимен източник разкри пред репортери, че аферата на Пит и шведката започнала в средата на 2021 г, предават от graziamagazine.ru.

Впрочем, наскоро Лике и Брад бяха забелязани на вечеря заедно в скъп ресторант и това не приличаше много на просто съседска връзка.

Самият Пит все още не потвърждава, но и не опровергава този роман. Може би това се дължи на факта, че производствата и съдебните дела с Джоли относно попечителството на общите им деца все още продължават.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.