Брад Пит крие тайна връзка с Дженифър Анистън от три години (Лъсна цялата истина за отношенията им)

Брад Пит крие тайна връзка с Дженифър Анистън от три години (Лъсна цялата истина за отношенията им)
2 (40%) 1 vote

Брад Пит крие тайна връзка с Дженифър Анистън

Брад Пит и Дженифър Анистън крият тайна връзка от три години. Двамата са подновили отношенията си през 2016-та след смъртта на майката на актрисата. Това обаче не е първата причина, поради която половинките им решили да ги напуснат. Оказва се, че Брад и Дженифър започнали да си общуват задушевно четири месеца преди Анджелина да подаде молба за развод.

„Двамата много се сближиха след смъртта на майката на Дженифър. Тя преживяваше труден момент, а той се почувства длъжен да я подкрепи. Тя никога не го порица за развода, но той много дълго се бореше за прошката й. Накрая я получи“, споделят приятели на двамата.

На рождения ден на Дженифър, Брад бе сред гостите, които се появиха на партито. Той поздрави съпругата си с прегръдка, а освен това поговорил на няколко пъти с нея. Въпреки това двамата не са видени да интимничат или да прекарват цялата нощ заедно. „Прекара повече време с Джордж Клуни, отколкото с нея. И за двамата това беше емоционален момент — приятели са отдавна, но заради Амал, Анджелина му бе забранила да общуват“, споделят още близки до двойката.

Актьорите в крайна сметка тръгнали заедно, за да отпразнуват възобновената си дружба, като раздялата на Брад с Дженифър пак била така сърдечна.

„Те са просто приятели. Няма нищо интимно между тях. Наистина го болеше, че не бе до нея в трудни моменти, а и тя изтърпя много заради жена му. Това беше неговият начин да й се извини“, споделят още близки до двойката.

Дженифър Анистън и Брад Пит крият връзка от години сн. Инстаграм

Дженифър Анистън и Брад Пит крият връзка от години сн. Инстаграм

Подобно на повечето приятели на актрисата, Брад изпратил подаръка си направо в дома й. Близки разкриват, че той е бил доста креативен и забавен в избора си. Анистън много се забавлявала с подаръците след партито. Но подкрепата, която получила от бившия си съпруг била по-важна за нея. „Те не са влюбени, но са приятели и то добри. Тя е готова дори да свидетелства в негова полза срещу Джоли“, разкриват още приятелите им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар