Брад Пит на косъм от смъртта заради наркотиците (Вижте каква драма крие)

Брад Пит на косъм от смъртта заради наркотиците (Вижте каква драма крие)
4.5 (90%) 2 votes

Брад Пит за малко да умре при опит да се откаже от наркотиците

Брад Пит крие тежка драма, която се случила през 90-те години. Тогава холивудският секссимвол осъзнал, че е прекалено пристрастен към наркотиците. Той се обърнал за помощ към църквата на сциентолозите. Но избягал от там защото при една от процедурите едва не умрял.

През 90-години Брад Пит става един от най-лоялните привърженици на сциентолигията. Изданието RadarOnline се натъкнало на шокиращи подробности от онова време. Оказало се, че актьорът, който бил подложен на един ритуал наречен „потна кутия” бил на косъм от смъртта.

Снимка: Инстаграм

51-годишният сциентолог Сам Домнго казва пред репортери, че Брад Пит искал да се изчисти от наркотиците и затова се обърнал към църквата. Бил приет с отворени обятия и му предложили техния уникален метод. Това е процедура при, която на наркозависимия се дават много витамини, слагат го в сауна и така стои пет часа. Доминго добавя, че е прекалено опасно.

Сам разкрива още, че при тази програма са загинали четири деца. Брад Пит също бе подложен на ритуала. Само, че актьорът уплашил и избягал от църквата. А сциентолозите не успели да го спрат.

По онова време холивудската звезда бил с приятелката си Жулиет Люис, с която се срещал в периода 1990-1993 година. Тя също посещавала църквата. Като останала неин последовател и до днес.

Говори се, че през 2013 актьорът мислел отново да се върне към вярата на сциентолозите. Но Анджелина Джоли не само не го подкрепила, но побесняла когато видяла техните брошури, предават от newsyou.info.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар