Брад Пит на колене пред Анджелина (Опита да я купи с 250 милиона долара)

Брад Пит на колене пред Анджелина (Опита да я купи с 250 милиона долара)
2.5 (50%) 2 votes

Брад Пит е готов на всичко за Анджелина и децата си!

След като стана ясно, че Анджелина Джоли има нова сериозна връзка, депресията на Брад Пит съвсем се задълбочи. Въпреки че и той е свързван с не една и две красавици, истината е друга. Мислите му са насочени само към все още законната му съпруга и децата им. Госпожа Лара Крофт му отмъкна попечителството над хлапетата, което направо го убива.

Брад Пит много по-лесно ще приеме, че Анджелина е с друг мъж, отколкото, че децата му могат да имат нов татко. А Джоли доста коварно използва именно тях като основно оръжие срещу доскорошната си голяма любов. Тя го заплаши, че ще спре да му позволява да вижда хлапетата, ако не спре да пие. А актьорът не веднъж доказа, че те са най-важното за него и е готов на всичко за тях.

Сега тази негова готовност придобива съвсем друго измерение.

За никого не е тайна, че Брад Пит и Анджелина бяха едно от най-богатите семейства на света. Джоли притежава завидно лично богатство, което е на път да се увеличи драстично. А причината е в желанието на все още законния й съпруг да подсигури финансово децата си, а и своята възможност да ги гледа как растат, пише time.mk.

Звездата от „Троя“ е изразил готовност да прехвърли половината от състоянието си на Анджелина, за да си откупи срещите с хлапетата. В случая говорим за над 150 милиона долара! Това е предложение изцяло на актьора и изненадващо за всички не е прието с ентусиазъм от Джоли.

Брад Пит вече се чуди как да умилостиви Анджелина

Брад Пит вече се чуди как да умилостиви Анджелина

На актрисата никак не се е понравила идеята на Брад Пит да „откупи“ нея и децата с милионите си. Тя е непреклонна, че иска да види промяна в държанието и навиците на мъжа си, за да настъпи промяна и в режима на виждане с децата. Анджелина все пак има достатъчно милиони, а и богат нов любим, за да може да си позволи да вземе подобно решение…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар