Брад Пит и Мадокс с първа среща след скандала (Актьорът отсвири наградите БАФТА заради сина си)

Брад Пит и Мадокс с първа среща след скандала (Актьорът отсвири наградите БАФТА заради сина си)
1 (20%) 1 vote

Брад Пит и Мадокс изглаждат конфликта помежду си, баща и син с първа среща след скандала

Брад Пит, който бе с номинация на наградите БАФТА най-неочаквано отмени участието си в церемонията. Актьорът обяви, че няма да присъства заради семейни причини. Факт, който озадачи всички.

Холивудският ерген не летя за Лондон и то по много важни причини. Оказа се, че по същото време най-големият му син, с който е в остър конфликт след развода с Анджелина Джоли ще се прибере от Сеул в Лос Анджелис.

Младият мъж, който учи в университет в Корея има свободно време, което ще посвети на среща с майка си и другите си братя и сестри. 18-годишният Мадокс изразил желание да се види и с баща си и потвърдил, че е готов за среща с Брад.

Брад Пит не губи надежда да се помири с Мадокс
Снимка: cosmo.ru

Пит, който възнамеряваше да лети за мъгливия Албион веднага промени плановете си и предпочете да разговаря със сина си. Той не се е срещал с него от 2016 г когато с Джоли обявиха развода си. Тогава тя за първи път призна, че решението да се разделят с Брад било повлияно от конфликта на баща и син по време на полета с частен самолет.

Самият актьор отрече тази информация като заяви, че бившата му съпруга настройва момчето срещу него. Малко по-късно Мадокс обяви, че прекратява всякакви контакти с баща си и спря да отговаря на обажданията му.

Холивудската знаменитост се примири с позицията на сина си и реши да не му оказва натиск. Онзи ден обаче студентът реши да се срещне с родителя си очи в очи. А Брад получи шанс да разреши завинаги тригодишната им кавга и да затопли отношенията си с младежа.

Затова не се появи на БАФТА въпреки, че получи награда. За сега обаче не са известни резултатите от срещата, предават от cosmo.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар