Брад Пит и Дженифър Анистън се срещат отново! (Вижте как ги изловиха)

Брад Пит и Дженифър Анистън се срещат отново! (Вижте как ги изловиха)
1 (20%) 1 vote

Брад Пит трябваше да се разведе с Анджелина Джоли, за да се помири с бившата си съпруга.

Брад Пит и Дженифър Анистън най-сетне са разтопили ледовете помежду си! Актьорската двойка се разпадна преди 12 години заради пламналата любов между звездата от „Троя“ и Анджелина Джоли. Днес с тяхната приказка е свършено, а Джен е все още омъжена. Това, обаче, не пречи двамата да затоплят отношенията помежду си!

Покрай развода с Мисис Смит, Брад Пит имаше доста време да преосмисли целия си живот и важните неща в него. След като се отдаде на алкохола и депресията, сега той постепенно е решил да подреди живота си наново. В него вече я няма Анджелина и отново се освободи място за Дженифър!

Според най-сочните клюки, носещи се от Холивуд, актьорът е намерил сили и смелост да се извини на Анистън за цялата болка и унижение, които й нанесе преди години. Тогава тя бе съсипана, че той предпочете Анджелина пред нея.

Но днес явно е успяла да преодолее тази травма и дори да подаде ръка за прошка на Брад Пит. До скоро той бе много затворен и трудно изразяваше емоции и чувства. Откакто тръгна на терапия заради развода, обаче, каквото му е на сърце, това му е на уста.

Звездата от „Троя“ е поднесъл най-искрените си извинения и е изразил желание двамата с Джен да подновят отношенията си с чисто приятелско естество. Тя пък, изненадващо се е съгласила! Сега двамата са заровили томахавката и дори скоро ще се срещнат очи в очи за първи път от 12 години, пише time.mk.

Брад Пит и Джен, когато бяха влюбени и щастливи

Брад Пит и Джен, когато бяха влюбени и щастливи

Това ще се случи по време на общото им гостуване в шоуто на Джими Кимъл през есента. Брад Пит и Дженифър Анистън със сигурност ще се почувства неловко да застанат отново един до друг, но действията им заслужават похвала!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар