Брад Пит и Анджелина Джоли отново се срещат! (Размислиха ли за развода? – Последни разкрития)

Гласувайте за статията

Брад Пит и Анджелина Джоли отново се срещат, но тайно от децата си

Брад Пит и Анджелина Джоли са на път да се откажат от развода

Брад Пит и Анджелина Джоли се срещат отново! И то не за да говорят за развода си. Близък до звездната двойка разкрива, че те са затоплили отношенията си и пак се виждат, но тайно от децата си. Причината е, че те не искат да смущават наследниците си и да им дават напразни надежди. Тъй като самите те не са решили по какъв начин ще продължат връзката си.

Причината за възобновяване на добрите им отношения е трогателното интервю на Брад пред сп. GQ, в което разкрива, че той и проблемите му с алкохола са причината за края на брака им. “Абсолютно очевидно е, че Пит все още е влюбен в Джоли, а и тя все още го обича”, допълват близки.

Брад Пит и Анджелина ДжолиВ последните няколко седмици двойката е забелязвана много по-често заедно, отколкото преди. Наскоро стана и ясно, че Анджелина търси нова къща по-близо до дома на Брад, в която да се премести заедно с децата.

Приятел на двойката разкрива, че към момента Пит е спрял алкохола и е станал много по-добър баща. Той полагал всички грижи, за да бъде по-близо до шестте си деца.

А това буквално разтапяло сърцето на Джоли и тя все повече се чудела дали да не му даде още един шанс, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар