Брад Пит заличи Анджелина от живота си (Вижте как изтри спомените си с нея)

Гласувайте за статията

Брад Пит показа, че не иска и да си спомня за живота си с Анджелина

Брад Пит заличи изцяло Анджелина Джоли от живота си

Брад Пит заличи Анджелина Джоли от живота си. По всичко личи, че актьорът не иска нищо да му напомня за актрисата, с която е в процес на развод.

За тази цел той е взел решение да премахне всички татуси по тялото си, които направи в чест на Джоли. Паметливите помнят, че когато холивудската звезда се запозна с Анджелина, страстно привързана към татуировките, Пит реши да я последва, като самият той си направи няколко.

Но за да обърне окончателно страницата от тази любовна история, която приключи през септември 2016 г., актьорът реши да се обърне към лазера, за да премахне рисунките по тялото си, съобщава списанието Star.

Брад ПитТой си е записал час, за да изтрие татуировките, които е направил за Анджи. Брад е готов за ново начало и иска това да си личи от кожата му . Ще отнеме време, поне една година и ще има белези. Наистина, премахването на татуировките не е лесна работа. Освен болката, необходимо е и търпение.

Преди Брад Пит, Мат Покора и Кели Озбърн споделиха в социалните мрежи вида, в които се подлагат на лазерните процедури, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар