Брад Пит: Децата нямат вина за грешките на родителите! (Вижте как защити Мадокс)

Брад Пит: Децата нямат вина за грешките на родителите! (Вижте как защити Мадокс)
2 (40%) 1 vote

Брад Пит проговори за обтегнатите си отношения с Мадокс, актьорът защити порасналия си син

Неловката връзка на Брад Пит с най-големия му син отдавна вълнува феновете на актьора. Те коментират защо Мадокс не се среща от дълго време с осиновителя си, което е факт от няколко години докато течеше развода на известната двойка.

Скоро журналисти успяха да разговарят с 18-годишния Мадокс за отношенията му с баща му. А неговите отговори объркаха обществеността. В ситуацията обаче се намеси Брад Пит, който е уверен, че въпреки конфликтите и неприятностите със сина си трябва да защити детето си.

Снимка: Инстаграм

Според източник, близък до 55-годишният холивудски актьор звездният татко е много горд с със сина си и му желае само най-доброто. Пак според него Брад все още няма намерение да го посети в Сеул защото не иска да привлича общественото внимание към него. Като се надява хората да не притесняват тийнейджъра заради случващото се с родителите му.

Като добър баща той иска Мадокс да се забавлява и да води нормален студентски живот без скандали и конфликти. Пит се страхувал, че ако се появи в университета в Южна Корея присъствието му ще привлече допълнително внимание към младежа. Който иска да живее като нормален и обикновен студент.

Актьорът е категоричен, че никое дете не е виновно и не носи отговорност за грешките, които са направили родителите му, предават от lux.fm.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар