Брад Пит бесен след интервюто на Анджелина: Не сме семейство! (Вижте реакцията му)

Гласувайте за статията

Брад Пит побесня след сълзливото интервю на Джоли по повод развода им

Брад Пит не иска да превръща развода си в публична сензация, за разлика от Анджелина

Брад Пит е бесен след интервюто на Анджелина Джоли. Актьорът буквално бил извън себе си от ярост след сълзливото интервю, което бъдещата му бивша жена даде за BBC. Като повод за изявата й уж беше премиерата на филма „First They Killed My Father“.

Вместо това обаче актрисата реши да използва възможността да говори дълго и подробно за развода си с Пит. Въпреки, че двамата уж се бяха договорили да не коментират разрива на брака си заради спокойствието на децата им.

Брад ПитПриятел на Брад сподели, че Пит е побеснял, когато Анджелина започнала да обяснява как двамата винаги ще бъдат семейство.

„Той не иска да се приказват такива сълзливи глупости. Всичко, което иска е да приключи развода и да има справедливо решение по въпроса с попечителството над техните деца“, обяснил източникът.

Пред BBC World News Джоли разказа, че едва сдържала сълзите си. „Не искам да говоря много, освен това, че бе много сложен период. Ние сме семейство и винаги ще бъдем такова, ще преживеем това и се надявам, че ще станем още по-силни като семейство. Много хора се оказват в подобна ситуация. Аз фокусирам вниманието си върху нашите деца и искам да намеря правилния път. Надявам се, че това ще ни направи по-силни и близки“.

Джоли и шестте им деца все още се намират в Камбоджа, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар