Брад Пит: Анджелина съсипа живота ни и ме лиши от правото да съм нормален баща (Какво още разкри)

Гласувайте за статията

Брад Пит не е простил на Анджелина

Брад Пит и Анджелина Джоли наскоро бяха видени заедно да говорят в кабинета на адвоката си. Актьорите обаче не са си простили миналото и определено не са приятелски настроени един към друг. Брад споделя, че животът му с Анджелина е приличал на престой в „Бедлъм“. Хаосът го е заобикалял от всякъде, а той не е бил в състояние да се справи с това.

„Навсякъде беше хаос. Той държи на реда, а навсякъде имаше нахвърлени дрехи, остатъци от храна, играчки. Тя не е особено подредена“, споделят приятели на Брад за бившата му жена. Най-много обаче го отблъсквал фактът, че не му позволила да се държи с децата им като пълноценен родител. Анджелина била твърдо против да ги запишат в обикновено училище, а още по-малко да учат навън. Вместо това настояла да получат домашно обучение вкъщи.

Брад е огорчен, че Анджелина направи всичко, за да го съсипе по време на развода. А още по-тежко му било, че не оценила подкрепата, която й оказал, когато си направила мастектомия.

Брад Пит още не е простил на Анджелина сн. Уикипедия

Брад Пит още не е простил на Анджелина сн. Уикипедия

Брад е бесен още, че Анджи постоянно го ревнува не само от бившите му съпруга и годеница /Гуинет Полтроу и Дженифър Анистън/, но и от колежките му — Марийон Котияр. Заради него френската актриса трябваше да се обяснява пред целия свят, че няма дете от него, а от друг мъж. И никога не е спала с Брад. Пит също така не може да й прости, че го е принуждавала да присъства на всички холивудски партита. Актьорът ненавижда купоните и не обича да е част от тях. „Тя го откъсна от семейството му, ограничаваше срещите му с родителите му, а също така и с някои негови приятели. Дори му забрани да общува с Джордж Клуни и Стинг заради Амал“, споделят още приятели на актьора. Нищо чудно не може да й прости толкова лесно развода.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар