Брад и Анджелина с нова сватба след развода (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Брад и Анджелина не се отказват от развода, но отново ще живеят заедно.

Брад и Анджелина са решени да дадат втори шанс на любовта, но не и да прекратят бракоразводното дело. Холивудската двойка иска да започне напълно наново, затова официалната раздяла между тях ще бъде факт съвсем скоро. А след това те ще преродят връзката си като прясно влюбени с надеждата този път всичко да бъде с хепи енд.

Биографът на Брад и Анджелина Иън Халперин официално повести, че актьорите ще се съберат отново след няколко месеца раздяла. Но след още няколко няма да съжителстват под един покрив като съпрузи. За да си подсигурят спокойното съжителство и да изгладят различията помежду си, актьорите скоро ще тръгнат на семейна терапия.

Първата стъпка към разтопяването на ледовете Пит и Джоли правят на среща в дома на приятелите си. те толкова са се развълнували, че се виждат, че даже очите им се насълзили. Както стана ясно наскоро, инициатор на събирането им е звездата от „Троя“. Той убедил съпругата си, че е взел категоричното решение да спре да пие, за да може тя да му прости и да заживеят отново заедно.

Първоначално се заговори, че мисис Смит не е имала намерение да се събира отново със съпруга си. Но явно в последствие сериозно е омекнала. А Пит явно е успял да я убеди, че може отново да бъде отговорен баща и мъж, пише retro.bg.

Брад и Анджелина възродиха любовта

Брад и Анджелина възродиха любовта

Наскоро Джоли заяви в свое интервю, че любовта между нея и съпругът й е толкова силна, че отново ще победи. тя я сравни с тази на Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън, които имат два брака и два развода. Така че, най-логичното, което можем да очакваме от Брад и Анджелина е нова сватба след развода!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар