Брад и Анджелина загубиха попечителството над децата си (Подробности за изненадващия развой)

Гласувайте за статията

Брад и Анджелина загубиха попечителството над децата, съдът може да ги присъди на Мадокс

Мадокс Джоли — Пит може да получи пълно попечителство над братята и сестрите си, докато навършат пълнолетие. Това гласят последните новини делото за Брад и Анджелина. Новината бе оповестена от списание „Ne Idea“, което се позовава на източници близки до двойката.

Мадокс е поискал правото на попечителство върху братята и сестрите си, тъй като Брад и Анджелина все още не могат да се изяснят по въпроса. Синът на двойката е твърдо решен да предпази по-малките от медийния цирк, който си организират родителите му и прави всичко възможно, за да го постигне.

„Той знае, че това е голяма стъпка и че има някои законодателни пречки, но вижда, че борбата между Брад и Анджелина действа много лошо на децата. Затова си мисли, че това е най-добрият начин да се защитят по-малки, казва още източникът.

Брад и Анджелина все още не са споразумели за децата, нито за развода. Двойката е на път да си докара сериозни проблеми по този повод. Актрисата и адвокатите й изискват преразглеждане на финансовите споразумения, като дори заплахите на Брад не помогнаха. Юридически бракът им е разтрогнат, но останалите подробности тепърва се изясняват. Най-трудно им е да се разберат за децата си, както и за финансовите си активи.

Неслучайно актьорът неотдавна сподели, че в момента семейството му е на първо място и затова иска да загърби играта пред камера и даде път на по-младите. А освен това намекна, че разводът му не протича особено приятно.

Брад и Анджелина на път да загубят децата си сн. Уикипедия

Брад и Анджелина на път да загубят децата си сн. Уикипедия

Нищо чудно, че Мадокс Джоли-Пит е решил да поеме грижата за по-малките си братя и сестри. Напълно е възможно най-големият син на Анджелина да получи попечителство над децата. Той вече ръководи една от компаниите й и е определен за неин наследник. И очевидно е напълно способен да се грижи за семейството си, докато родителите му се карат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар