Брад и Анджелина анулират развода? (Двамата остават женени – Вижте причината)

Гласувайте за статията

Брад и Анджелина са на път да анулират развода, не могат да си поделят 500 000 000 долара

Въпреки че официално са свободни един от друг, Брад и Анджелина са на път да анулират развода си. А за това има поне 500 милиона причини, поне според адвокатите им.

След като повече от две години двамата воюваха за попечителството над децата, сега съпрузите се борят за това, кой да вземе лъвския пай от финансите им. Адвокатите им информират, че двамата притежават огромно състояние под формата на пари, имоти, автомобили, накити, дори общ бизнес. Най-голям проблем обаче е имение в Прованс, за което не могат да се разберат.

„Става въпрос за имение с лозя, които купиха преди години, а после засадиха и превърнаха във винарна“, разкрива един от юристите пред британския вестник „Мирър“. „По-късно виното започна да печели награди, превърна се в колекционерско и се радва на изключителен успех. Брад иска да продаде винарната, но Анджелина държи да я запази като източник на доходи. Но никой от двамата не иска да откупи дела на другия, тъй като имотът в момента е с изключително завишена стойност“, споделя още източникът.

„Те за нищо не могат да се разберат“, оплаква се още и друг близък на двойката, пред изданието.

В крайна сметка заради това юристите им са готови да анулират дори развода им. Официално съпрузите са разделени и всеки от тях се води свободен. Но заради сложните финансови и юридически проблеми, разводът не може да бъде финализиран. А бракът продължава да се счита за валиден, без значение от предишното решение на съда.

Брад и Анджелина не могат да се разведат сн. Уикипедия

Брад и Анджелина не могат да се разведат сн. Уикипедия

В момента адвокатите им търсят решение, което да устройва и двамата. Но подялбата на винарната е само един от многобройните проблеми. Тепърва предстои изясняване и по други подобни казуси. И е напълно възможно двамата да продължат да се водят формално женени с години. Или докато не се разберат.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар