Брадли Купър в Топ-3 на звездите с най-властни майки (Вижте кои други знаменитости са мамини синчета)

Гласувайте за статията

Майката на Брадли Купър е най-властната, актьорът и сега се държи за полата й

Майкта на Брадли Купър често придружава сина си на червения килим. Глория Кампано бе леко избутана встрани когато актьорът започна връзка с руския топ модел Ирина Шейк.  Само, че не за дълго.

За доста кратко време за двойка, която има общо дете двамата се разделиха. Сега се говори, че Брадли отново живее в имението си с майка си. И ако по времето когато с Ирина бяха заедно ситуацията не се е променила е много лесно да се отгатнат причините за разпада на връзката им.

Брадли Купър с майка си и Ирина Шейк
Снимка: graziamagazine.ru

Животът на снаха и свекърва под един покрив никога не би укрепил отношенията между съпруг и съпруга.

Преди време Купър имаше връзка с Рене Зелуегър, която също се опита да установи отношения с Глория и май дори успя. Но въпреки това до сватба не се стигна. Има подозрения, че докато е жива мадам Кампано няма да спре да контролира сина си и той няма да загуби статута си на заклет холивудски ерген.

Лео ди Каприо и майка му
Снимка: graziamagazine.ru

Лео ди Каприо също има за майка властна жена. За нея той казва, че е основната жена в живота му и дава само на нея диаманти. Ирмалин Иденбиркин е с решаваща роля в неговия живот. Тя трябва да одобри всяко момиче, с което се среща сина й. И ако не каже „Да” никоя красавица няма да придобие статут на официално гадже за холивудският ерген, който за разлика от Брадли Купър никога не е минавал под венчило, нито пък има дете.

Джони Деп и Бети Сю
Снимка: Гугъл

Джони Деп е крайно благодарен на майка си за това, което тя прави през детството му. Той я почете като си татуира името на Бети Сю на ръката си. Тя не му се кара за отсъствията в училище и дори тогава му купува китара, за която Джони мечтае. Бети е приятел с децата си, въпреки, че им се кара ги поддържа и разбира, предават от graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар