Брадли Купър смени Ирина Шейк с „баба“ (Новата му изгора по-стара и от него)

Гласувайте за статията

Брадли Купър замени Ирина Шейк с баба, вижте новата му

Нова изгора има актьорът Брадли Купър. От известно време той излиза с актрисата Лора Дърн, която е с цели 8 години по-възрастна от него. 44-годишния актьор неотдавна се раздели с приятелката си Ирина Шейк. Двойката има и дъщеря на две години, а разривът им бе една от най-обсъжданите теми това лято.

От месеци се спекулира, че Брадли и Ирина са разделени заради Лейди Гага. Изпълнителката категорично отричаше това да е вярно, но мнозина бяха сигурни, че двамата са двойка. Дори се заговори, че певицата едва ли не изгонила манекенката от дома й с Брадли. А после самата тя се нанесла да живее там.

Гага обаче не се оказа фаталната жена в живота на актьора.

Певицата си хвана ново гадже, а веднага щом шумът около раздялата му с Ирина Шейк утихна, Брадли показа новата си изгора.

Дамата се оказа Лора Дърн. И тя упорито твърди, че двамата са само много близки приятели, без да има нещо сериозно помежду им.

Актрисата дори имаше смелостта да коментира отношенията си с актьора. „Ние сме много близки приятели. Той е прекрасен човек и един от най-близките ми приятели в света. Не се изненадвам, че личният му живот е толкова обсъждан.

Ние сме много добри, невероятно добри приятели. Като семейство сме“, добавя тя за US Weekly.

Въпреки твърденията на актрисата, че с Брадли не са гаджета, отношенията им изглеждат доста повече от приятелски. Самата Лора намекна за нещо такова с интервюто си пред пресата.

Брадли Купър смени Ирина Шейк с баба сн.  zazabava.com

Брадли Купър смени Ирина Шейк с баба сн. zazabava.com

Що се отнася до Лейди Гага, актрисата дори отказа роля в успешен филм, за да спрат да я свързват с актьора. В лентата звездата трябвало да играе негова любовница. Всичкия шум около предполагаемата им връзка обаче до толкова й писнал, че се отказала и от ролята във филма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар