Брадли Купър се ошишка след раздялата с Ирина (Вижте на какво е заприличал)

Брадли Купър се ошишка след раздялата с Ирина (Вижте на какво е заприличал)
3 (60%) 2 votes

Брадли Купър неузнаваем, актьорът качи на кила, ходи със зализана коса и смачкани  дрехи

Брадли Купър съвсем се запусна след раздялата с Ирина Шейк. Холивудската звезда и топ моделът събираха погледите на целия свят когато се появяха заедно. Бяха много харесвана двойка и винаги изглеждаха ефектно.

Ирина – успешен и красив модел, а Брадли – известен актьор и режисьор, с атлетично тяло и облечен като по конец.

След като се разделиха почитателите им забелязаха, че на снимките на папараците Купър от ден на ден започва да изгледа все по-зле. Отначало се появи с буйни мустаци, които му предаваха ексцентричен вид, но не му отиваха и феновете се пошегуваха, че прилича на чичко.

Брадли Купър преди и сега
Колаж: kleo.ru

Макар да се обръсна Брадли напълно спря да се грижи за външността си. Заряза фризьорския салон и си пусна дълга коса, която изглежда като мръсна, защото я зализва с гел. Започна да проявява немарливост и към дрехите си.

От папарашките фотоси се вижда, че ходи с намачкани дрехи и се е ошишкал. Което се е отразило на фигурата и на лицето му. Пуснал е бирено коремче и никак не изглежда щастлив.

Почитателите на звездата са изненадани. Те предполагат, че актьорът е изпаднал в депресия и съжалява за решението си да сложи край на връзката си с Ирина.

В същото това време ослепителната рускиня сякаш разцъфна пред очите на всички. Тя често е забелязвана да флиртува с други мъже. Понякога се облича небрежно, но и тогава блясъка й си остава все едно е на червения килим, предават от kleo.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар