Брадли Купър купи за Ирина Шейк и Леа нов баровски дом (Вижте как ги глези – Снимки)

Гласувайте за статията

Ирина Шейк и дъщеричката й Леа ще се ширят в нов баровски дом, Брадли Купър им осигури луксозна къща в Манхатън

Брадли Купър носи на ръце Ирина Шейк и дъщеричката си Леа. Четирикратно номинираният за Оскар актьор ги глези като принцеси.

Снимки: Legion-media.ru

Като отговорен съпруг и грижовен баща Купър е осигурил нов дом за любимите си жени. Той купил луксозна градска къща в Ню Йорк. За която е пръснал 13, 5 милиона долара. Имението се разпростира на 4 хиляди кв. метра и притежава шест спални и пет бани.

Снимки: Scott Parks Realty

Сградата била строена в края на 20 век, но е основно реновирана като оригиналните и характерни детайли били запазени. Но е добавено пълно технологично оборудване по последен писък на модата включващо отопляеми подове, мощна аудио система, специално осветление, което се контролира от iPad.

Подът в хола е изработен от първокласна полирана дървесина от бор. Там се намира и голяма камина, която се управлява дистанционно. На първия етаж е разположена библиотека, както и офис, чийто прозорци гледат към улицата.

На втория етаж има три спални с баня. На третия е разположена още една спалня, в която има камина и гардеробно помещение. Заемащо площ за две стаи.

На територията на луксозната къща има не голяма градина. Може да се види и пристройка за обслужващия персонал. Която е обзаведена с кухня и вана. В обширната гостната се кипри 65 инчов телевизор с плосък екран. Отделно има обособено перално помещение и изба за вина за стотици бутилки. Температурата, на която се контролира с климатична система, предават от spletnik.ru.

Ирина Шейк скоро отдаде под наем двата си луксозни апартамента за по 23, 500 долара на месец и се гласи да се нанесе в новия си баровски дом.

Вижте още снимки от дома на Ирина и Брадли в галерията!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар