Брадли Купър и Ирина Шейк разделени повече от година (Вижте защо лъжеха, че са заедно)

Гласувайте за статията

Брадли Купър и Ирина Шейк разделени повече от година

Ирина Шейк и Брадли Купър криели раздялата си повече от година. Много преди фиаското с Лейди Гага на „Оскарите“, актьорът вече бил приключил отношенията си с руската манекенка. По време на снимките на филма „Роди се звезда“, Брад бил толкова отдалечен от нея, че и двамата останали заедно само от инат.

„Истината е, че Брадли искаше да се фокусира върху кариерата си и нищо друго. Не можеше да бъде емоционално до Ирина, а тя имаше нужда от него. Отделно, когато влезе в един образ, до края на филма, той не излиза от него. А за нея да съжителства толкова месеци с арогантна и залязваща кинозвезда беше едно допълнително изпитание, освен грижите за бебето“, разкриват приятели на манекенката пред „Пийпъл“.

В крайна сметка двамата се изяснили и въпреки че си дали сметка, че връзката им не върви и няма бъдеще, опитали да останат заедно. „Говориха и решиха, че е най-добре да се разделят. Нямаше драми помежду им, отдавна вече всичко беше приключило. Докато Ирина беше в Лос Анджелис, Брадли беше извън града. А когато той се върнеше, тя заминаваше на някъде. Почти не се виждаха“, разкриват още близки до двойката.

След фиаското на „Оскарите“, актьорът положил наистина сериозни усилия да бъде до семейството си и да се отдаде на двете си жени. За съжаление обаче, нещата просто не се получили. „Те осъзнаха, че просто искат различни неща. Ирина имаше нужда от любящ мъж, който да е винаги и изцяло отдаден на нея и децата им, а Брадли иска да гради кариера. И в моментите, когато работи, не иска нищо и никой да е наоколо. Затова решиха да се разделят“, разкриват още приятелите на двойката, цитира „Дейли мейл“.

Ирина Шейк заряза Брадли Купър сн. You Tube / X17onlineVideo

Ирина Шейк и Брадли Купър криели за раздялата повече от година сн. You Tube /
X17onlineVideo

Тъй като и двамата ревностно пазят личния си живот, до последно поддържали илюзията, че са заедно. Изнасянето на Ирина с последния й куфар от дома на актьора, просто било признание, че всичко е приключило безвъзвратно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар