Брадли Купър и Ирина Шейк отново заедно? (Вижте как ги издебнаха)

Гласувайте за статията

Брадли Купър и Ирина Шейк бяха изловени на семейна разходка с дъщеря им

Дали любовта между Брадли Купър и Ирина Шейк не е заживяла втори живот? Това се питат феновете им от известно време насам. Изминаха почти две години, откакто акьорът и красавицата се разделиха, но почитателите им не спират да се надяват, че има бъдеще за любовта им.

Все пак, да не пропускаме факта, че Брадли и Ирина имат дъщеря, която винаги ще е връзка помежду им. Дори преди няколко дни двамата бивши влюбени бяха забелязани да разхождат заедно детето си, което породи слухове, че може би не са все така разделени.

Брадли Купър и Ирина Шейк

Снимка: Инстаграм

Брадли се е проявил като джентълмен и е взел Ирина и наследницата си от дома им. Той отворил вратата на колата и тримата потеглили на разходка. Не е известно къде са отишли Брадли, Ирина и малката Лея, предполага се, че може би са се отдали на семейни мигове навън. А дали това е повод да мислим, че Шейк и Купър са напът да се съберат – все още не знаем. Говори се, че красивият модел се среща с Вито Шнабел, а актьорът – с бившата си изгора Дженифър Гарнър, но никой от тях не е коментирал информацията до момента, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар