Брадли Купър е баща-мечта! (Вижте как се забавляват с Леа в Малибу – Снимки)

Гласувайте за статията

Въпреки ангажиментите си актьорът съчетава работата си с възпитанието на дъщеря си и забавленията

Брадли Купър успешно се справя с родителските си задължения и неведнъж е показвал, че е един от най-грижовните бащи на Холивуд.

Звездният татко посвещава изцяло свободно си време на наследницата си и често попада в обективите на папараците в компанията на Леа. Тригодишното момиченце, което от ден на ден става все по-красиво  живее с майка си постоянно, но редовно прекарва време с баща си.

Този път актьорът реши да поглези момиченцето си с истинска лятна ваканция, макар и за кратко. Брадли и русото ангелче бяха забелязани на почивка в Малибу.

Актьорът и дъщеря му в Малибу
Снимки: Инстаграм

Леа бе облечена в синьо гащеризонче, а къдравата й дълга коса бе разпусната и вързана само с розова панделка. Таткото, който носеше на ръце малката си принцеса бе с широкопола сламена шапка, сини панталони и риза с якичка и дълги ръкави. И баща и дъщеря имаха предпазни маски.

Да си припомним, че Леа се роди през 2017 г по време на връзката на актьора с руския топ модел Ирина Шейк. Двойката бе заедно 4 години, но не мина пред олтара. А през лятото на 2019 г стана ясно, че са се разделили, предават от easy.elka.news.

Като причина за краха на връзката им бе твърдението, че Брадли е имал любовна връзка с певицата Лейди Гага по време на снимките на „Роди се звезда”. Но после се разбра, че това е само слух, а са се разделили заради майката на актьора, която се премести да живее с тях.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар