Брадли Купър в депресия след раздялата с Ирина? (Актьорът тъжи за нея на разходка с дъщеря си)

Гласувайте за статията

Брадли Купър съвсем се отчая, дори Леа не може да го извади от депресията

Брадли Купър бе засечен на разходка с дъщеря си Лея онзи ден. Актьорът се старае да отделя повече внимание на малката като не пропуска бащините си дни.

Брадли и Ирина се срещнали на летище в Ню Йорк където били забелязани от очевидци. Те разказват, че срещата между бившите любовници била толкова студена, че чак ледена. Шейк се появила с напрегнато изражение на лицето и връчила някакви документи на актьора, който се приближил до нея.

После руският топ модел изчезнала, а малко след  това се върнала  с Леа и голяма чанта. Ирина без да погледне към Брадли му връчила дъщеря им и багажа й. Целунала детето и мълчаливо се оттеглила.

Брадли Купър и Леа умилиха почитателите си
Снимки: Легион медия

Грижовният татко после бе видян заедно с малкото си съкровище да се разхожда из есенния Но Йорк. Леа бе облечена с гащеризон и бели ботушки. А татко й, който я носеше на ръце с яке, панталони в керемиден цвят и бейзболна шапка.

Снимките им умилиха мрежата защото момиченцето заспа на рамото на татко си, а той нежно я бе прегърнал. Самият Брадли изглеждаше много уморен и доста тъжен, забелязаха многобройните му почитатели, предават от graziamagazine.ru. Които се питат дали Купър все още страда за раздялата с Ирина?

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар