Боят между Ирена и Силвия – краят на Биг Брадър?

Боят между Ирена и Силвия – краят на Биг Брадър?
5 (100%) 1 vote

Скандалът между Ирена и Силвия и реакцията на Биг Брадър разгневи зрителите

Циркът, който Ирена и Силвия спретнаха, може да коства много на продуцентите

Скандалът между Ирена и Силвия в Биг Брадър може да коства много на продукцията. Циркът, който двете жени спретнаха вчера в Къщата и заради който бяха изгонени, разгневи сериозно зрителите. Които сметнаха, че отношението към ромката е било несправедливо, тъй като Силвия първа е започнала да я провокира. И Ирена просто е защитила себе си и детето си от обидите на брюнетката.

Боят между Ирена и Силвия разгневи зрителите

Боят между Ирена и Силвия разгневи зрителите

Разгневените фенове не останаха никак доволни от двойния според тях стандарт, който от екипа приложиха спрямо съквартирантките, тъй като видимо Силвия е била по-агресивната. „Трябваше да изгоните само нея“, гневят се форумци. Които изобщо не са съгласни с думите на хората от екипа, че в Биг Брадър не се толерира насилието.

И припомниха как в последния сезон на ВИП формата мъжът на Жени Калканджиева – Тачо, шамароса любовницата си Зорница Линдарева и то доста силно.

И от продукцията уж го изгониха, но само няколко дена по-късно го върнаха обратно в шоуто.

„Не е честно да прилагат такива двойни стандарти“, недоволстват форумци. Недоволството им далеч не е единствения проблем на продуцентите. Появиха се слухове, че от СЕМ също са им вдигнали мерника заради публичните обиди на расова основа, които прозвучаха в ефира на продукцията.

„СЕМ , къде сте? Защо позволявате такива неща в ефира и то в праймтайма?“, коментират онлайн потребителите. Така че нищо чудно шоуто да отнесе доста солена глоба заради позволените обиди. Това не е първият подобен проблем на продукцията. И в предишни сезони е имало коментари, че шоуто може не само да бъде глобено, но и да бъде спряно заради излъчвани скандални кадри с обиди, насилие и псувни.

Засега обаче им се е разминавало.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар