Боряна Шарлопова в Топ 5 на порасналите принцеси на елита (Вижте кои са другите – Снимки)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Шарлопов блести на бала си, вижте кои са другите пораснали звездни красавици

Боряна Шарлопова, която завърши средното си  образование събра погледите с роклята си за бала. Порасналата щерка на починалия милионер бе с изчистен червен тоалет, красиво бижу и стилно прибрана коса. Досущ като принцеса.

Боряна Шарлопова впечатли с естествена красота на бала си

Асен Блатечки също има повод да празнува. Само преди няколко часа гордият татко се похвали със снимка от абитуриентския бал на дъщеря си Катерина. Девойката сменила няколко тоалета за бала си, а ето го и най-официалния. Младата дам избрала нежна визия в рокля с прасковен цвят от ефирна материя, дълга до земята.

Катерина Блатечка с баща си
Снимка: Инстаграм

Не по-малко очарователна е Стилияна Иванова, която миналата година бе избрана за Мис Пловдив. Тя се появи на бала си с червено Порше и с рокля в същия огнен цвят. Която нежно описва елегантното й тяло.  Косата й бе небрежно разпусната покрай раменете, а гримът й бе ненатрапващ и семпъл.

Мис Пловдив 2019 на абитуриенския си бал

Абитуриентка от Бургас шашна с рокля като на принцеса Аврора от „Господарката на злото” на Дисни. Зрелостничката от Немската езикова гимназия от Бургас бе с тоалет, истински шедьовър, дело на дизайнера Стоян Радичев. Мила Шаовчева изглеждаше като холивудска звезда в творението на модния гуру. Тя бе излязла сякаш от приказка с ръчно бродираните розови цветя и множество блестящи камъчета.

Мила Шаочева с най-красивата рокля в Бургас

Дъщерята на Соня Немска не е абитуриентка. Но навърши пълнолетие. Певицата се похвали с порасналата си наследничка с личния си профил в Инстаграм. Девойката сияе на рождения си ден.

Дъщерята на Соня Немска на рождения си ден

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар