Борис Солтарийски спечелил състояние след раздялата със Слави (Вижте как трупа яки пачки)

Борис Солтарийски спечелил състояние след раздялата със Слави (Вижте как трупа яки пачки)
2 (40%) 1 vote

Борис Солтарийски трупа яки пачки след раздялата със Слави

Борис Солтарийски трупал яки пачки, след като се разделил със Слави Трифонов. От няколко месеца бившият беквокалист се изявява активно по частни партита и клубове, като трупа цяло състояние. Музикантът прибира по няколко хилядарки за час — два пеене. И по всичко изглежда, че успява доста добре да осребри слизането си от малкия екран.

Докато работеше в шоуто, Солтарийски успяваше да си уреди участия едва няколко пъти в месеца. Дългият никога не е ограничавал колегите си да се изявяват и другаде, при условие, че винаги са на разположение, когато се снима шоуто. Към днешна дата обаче предаването вече не е на екран, а тв водещия формира партия, която поглъща огромна част от времето му. А колегите му се изявяват в различни поприща.

Борис Солтарийски охотно приема да пее по частни партита, фирмени събития и други изяви, като трупа цяло състояние от тях. Певецът взима по няколко хиляди лева за участие, като хонорарът му надминава дори този на Фики и Галин, пише „Слава“.

Музикантът доста добре осребрява популярността си, като още по време на абитуриентските балове успя да натрупа цяло състояние. Особено успешно се оказа участието му по време на бала на дъщерята на треньора на „Лудогорец“ — Ивайло Петев. За това, че развлича компанията й по време на събитието, Солтарийски прибра двоен хонорар.

Певецът се изявява също и по фестивали и музикални конкурси. В резултат на това, с гордост прибира няколко хиляди за по няколко песни. Съпругата му Аделина също не стои със скръстени ръце. Тя активно работи за промотиране на модната си марка и успешно се изявява като дизайнер на бельо и бански костюми. А отделно работи и като модел.

Борис Солтарийски трупа състояние след раздялата със Слави сн. Фейсбук

Борис Солтарийски трупа състояние след раздялата със Слави сн. Фейсбук

Към момента графикът на Солтарийски е запълнен за месеци напред. И певецът едва смогва да се справи с всички участия, на които го канят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар