ПОТРЕС! Борис Дали пусна ръце на Преслава (ФОТО)

Гласувайте за статията

Двамата се отдават на страстта на сцената пред очите на всички

 

Как да изтърпи жената на Борис Дали всичко това?! То не са целувки с език, то не са закачки с колежките…, а този компромат, който се размятва в мрежата, отново й трови душата. Половинката на певеца отдавна е на ръба и го плаши с развод.

Давай, Борка, сега ти се е паднало!

Давай, Борка, сега ти се е паднало!

Палавникът явно не се стряска и при всяка възможност се отърква не в славата на хубавите си приятелки от чалгата, а в горещите им тела. Ето така! Както го направи с Преслава! По всичко личи, че и тя няма нищо против чаровникът да мачка силикона й в присъствието на стотици в нощния клуб, където имали общо участие. Ако все още някой не вярва в страстта, която гори между двамата, то вече окончателно ще зареже скептичните си мисли.

Новият им клип „Правено е с друг”, който излезе наскоро, вече предизвика страшен скандал във фолк средите, защото няколко издънки майсторите на видеото са пропуснали да заличат. Борис Дали възбуден от привлекателната изпълнителка не успя да заповяда на тялото си да мълчи и то го издаде…

Съвсем ясно е, че всеки път, когато Преслава е наблизо той нито може да се контролира, нито може да държи ръцете си надалеч от нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар