Борис на Десислава одра кожата на майка си (Нови снимки на мъника)

Борис на Десислава одра кожата на майка си (Нови снимки на мъника)
5 (100%) 1 vote

Борис на Десислава голям сладур, мъникът расте като копие на майка си

Десислава показа порасналото си момче ден преди рождения си ден. Който бе на 7 март и тя навърши 40 години. Певицата се похвали с Борис, който стана на годинка на 28 декември. А рождения му ден бе отбелязан с парти като на малък принц.

Снимките на втория син на Десислава за нула време станаха хит в социалната мрежа. Те умилиха феновете на певицата. Които веднага установиха, че слънчевото й хлапе прилича на нея. Няма нищо чудно в това, че е одрал кожата на майка си защото по принцип момченцата в повечето случаи наследяват гените на родителките си.

Снимка: Инстаграм

На кадрите се вижда, че Деси е завела Борис на гости в ателието на модната марка BEYOND, чието лице е приятелката й Галена. Явно пайнерката е замислила да се обзаведе с нов тоалет за рождения си ден. А докато тя пробва някои от тоалетите момченцето й послушно я изчаква. Даже се забавлява като усмивката не слиза от лицето му.

Мъника е облечен в спортен екип и маратонки досущ като спортния си татко. Но пък очите му  са съвсем същите като на Десислава, на мнение са почитателите на ангелогласната певица.

Социалната мрежа завря и закипя когато видяха снимките на малкия бонбон. Като феновете й смятат, че Борис е истински красавец и има много сладки бузки, радват му се те.

Вижте ощще снимки на хлапето на Десислава в галерията!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар