Борис Дали фалира заради президента на Франция (Певецът погреба бизнеса си – Подробности)

Борис Дали фалира заради президента на Франция (Певецът погреба бизнеса си – Подробности)
3 (60%) 1 vote

Тежки дни настъпиха за атрактивния попфолк певец Борис Дали.

В съдбата и в досега успешните му финансови дела най-неочаквано се намеси френският президент Еманюел Макрон. Прословутият мащабен план „Мобилност“ свари неподготвени голяма част от българските шофьори. За щастие или пък не, Борис Дали прояви съобразителност и за да претърпи по-малко поражения, на практика фалира бизнеса си, който го хранеше години наред. Разпродадените камиони вече следват новите си господари, а за гласовития вечно усмихнат хубавец остава огорчението, че на международната сцена действат други правила. Убеден, че новите разпоредби унищожават българския бизнес, Дали ще трябва да преглътне загубата и да търси нови начини да храни семейството си. Тлъстите хонорари от певческата му кариера в момента въобще не са толкова тлъсти, затова той се е преориентирал към земеделието.

Коронавирусът и всички произтичащи от него затруднения се ширнаха по света. Въпрос на време беше да хванат и даровития певец в клопката си. Борката се е барикадирал в Бобов дол с цел да се пази и да ограничи контактите си. Там той има възможност да развихри въображението си в земеделска дейност. Пчеларство, градинарство, лозарство, овощарство вълнуват доскорошния транспортен бос.

„Още двайсет вируса да ни нападнат, имам работа за целия китайски народ. Доставя ми удоволствие да отглеждам сам храната“, отбелязва плейбоят, цитиран от hotarena.net. Животът във вихъра на кипящата столица за момента е останал в недалечното минало, а забързаното градско ежедневие минава целенасочено в режим прост селски живот. Не може да се каже, че Борис е съвсем недоволен от ситуацията, тъй като споделя, че му е приятно и го влече. Дали новите начинания ще доведат до финансов успех, можем само да гадаем. Но е факт, че времето на тлъстите пачки засега остава в недалечното минало, а президентът Макрон записа черна точка в личния бележник на нашето фолкмомче.

Бирис Дали фалира

Борис Дали фалира
Снимка: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар