Борис Дали се събра с жена си (Лили му прости в името на децата им – Подробности)

Гласувайте за статията

Борис Дали отново е с жена си, след няколкомесечна раздяла

Звездната двойка Борис Дали и Лили Станчева реши да си даде още един шанс. Двамата се събраха отново, след като няколко месеца бяха разделени, съобщи „Актуален глас“.

От седмица певецът и любимата му живеят като истинско семейство под един покрив с двамата си сина в Бобов дол.

Сдобряването между двамата се е случило в началото на март, като семейният тандем вече заедно обикаля светските събития.

Борис Дали жена

Снимка: Фейсбук

Преди няколко дена двамата са засечени на промоция на най-новия хит на общия им приятел Жоро Жокера в Кюстендил. В събота пък двойката е вилняла в Козлодуй, където Борката е имал участие. Цяла вечер двамата демонстрирали възкръсналите си чувства в крайдунавския град. Междувременно в медийното пространство се появиха информации, че половинката на звездата на „Пайнер“ е сред участниците в новото уебпредаване на създателката на конкурса „Мис Силикон“ Мариана Маринова, посветено на жените и грижата, която трябва да полагат, за да изглеждат поддържани и на ниво.

Разпространена бе и снимка, на която Лили позира до шефката на силиконките. На въпросния кадър обаче не е Лили, а нейната сестра близначка Лидия, разузна „Актуален глас”. Двете са еднояйчни близначки, имат и един брат, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар