СТАНА! Борис Дали призна за Преслава (ФОТО)

СТАНА! Борис Дали призна за Преслава (ФОТО)
4 (80%) 4 votes

Шушуканията за връзка между тях двамата неведнъж се потвърдиха

 

Случи се! След всички издънки, на които бяхме свидетели между Преслава и Борис Дали, най-сетне ясно и категорично той заяви: „Преси, обичам те!”.

Обяснението в любов към атрактивната си колежка чаровникът направи чрез нейна фенка. Той използва момента и истината окончателно излезе наяве.

Борис Дали използва момента, за да се обясни в любов на Преслава

Борис Дали използва момента, за да се обясни в любов на Преслава

В мрежата полудяха от откровеното му и дръзко послание към силиконката, по която въздишат хиляди българи. И докато те се задоволяват само със снимки и с участията й по дискотеките, то Борис Дали си позволява да държи за бюста или в прегръдките си едрогърдата пайнерка.

Кадър от "Правено е с друг"

Кадър от „Правено е с друг“

Техните внезапни моменти на страст често се разиграват дори пред сцената, пред очите на публиката. Изпълнителят, който е женен, никак не може да се контролира при вида на Преслава и все се усуква около тялото й. Кой би й устоял и дали ще стои надалеч, ако можеше да си позволи да я докосне?! Прелестната чалга звезда явно също няма нищо против набезите на Борис и доброволно му се остава в лапите, да я прави, каквото иска. Че даже и в клиповете!

Последно двамата, които редовно поднасят на почитателите си общи парчета, взривиха виртуала с много пикантни сцени във видеото „Правено е с друг”. Възбудата на певеца лъсна, когато близостта между тях доведе до набъбнали зърна и други интимни части.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар