ИСТИНАТА! Ето защо Борис Дали ГО вдига от Преслава!

Гласувайте за статията

Историята между двамата датира от години

 

Борис Дали много се изложи наскоро, когато при снимките за новото видео с Преслава, не издържа на напрежението от близостта й и се…възбуди. Всичко това нямаше да стане достояние на цяла България, ако режисьорите на клипа не бяха пропуснали да замажат гафовете.

Борис Дали много се разгорещи покрай Преслава

Зърна напиращи да скъсат блузката и други части, които здраво са опънали панталона…Чудесно като за чалга сценарий, но все пак малко прекалено за почитателите им. Вярно, че мъжката част от публиката веднага влезе в положението на обвързаният иначе изпълнител. „Е, кой нямаше да го надърви при цялото това опипване и милване с надарената Преслава!”, коментират масово от силния пол.

Всяка част от тялото му крещи: "Искам те!"

Всяка част от тялото му крещи: „Искам те!“

Да, сигурно, макар че тук-таме се чуха и по-категорични мнения, че не са всички толкова първични и разпасани, че да го вдигат от всяка красива мадама. „То по тази логика на улицата трябва все да си ходя с палатка!”, кискат се на Борис Дали зевзеци. Реакциите са едно, но истината съвсем друго. Ясно е, че това в гащите е желание към Преслава, но зад физическата му проява се крие нещо повече.

Историята на двамата датира от години и въпреки вечното отричане от тяхна страна, фактите сами говорят. Преди време певецът не се сдържа и на сцената пред хиляди вкара език на брюнетката. На рождения й ден пък звездите на „Пайнер” все се търсиха и прегръщаха, уж приятелски. Половинката на Борис Дали се разкъсва от ревност и все му прощава, но този път подочухме, че вече чашата окончателно е преляла.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “ИСТИНАТА! Ето защо Борис Дали ГО вдига от Преслава!”

 1. Dimitar Doykov

  окт. 13. 2012

  koi ne bi go vdignal….

  Reply to this comment
 2. Silvestar Dzhurov

  окт. 13. 2012

  tui majete ne sme ot jeliazo:-)))

  Reply to this comment

Добавете коментар