Ето я ИСТИНАТА за инцидента с Боби! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Боби припада по вина на Биг Брадър – неслучайно продуцентите отлагат излъчването на страшния инцидент

Боби инцидент

Инцидентът с Боби по вина на Биг Брадър

Инцидентът в Къщата на Биг Брадър Ол Старс с Борислав остана скрит за зрителите. Заради отказа на продуцентите да излъчат цялата история около мистериозния припадък на ръгбиста, в интернет се появиха всякакви конспирации. Единствено Kliuki.net успя да разгадае какво точно се е случило с Боби.

Оказва се, че не друг, а самият Биг Брадър е виновен за припадъка на Борислав и за контузията на главата му. „С какъв акъл тръгваш да тренираш във фитнеса, при положение, че цял ден нищо не си ял и няма и какво да ядеш. Естествено, че ще припаднеш, кръвното ти е паднало”, хока го Миро във видеото, на което Kliuki.net попадна.

Да, точно така! Заради бруталния глад, на който Биг Брадър подложи участниците, Борислав изгуби съзнание. Ръгбистът, както и останалите съквартиранти, не са хапвали нищо дни наред заради наказанието, което наложи Големия брат.

Припомняме, че брадърите са оставени без храна, след като на два пъти Панайот наруши правилата в Къщата и открито говореше за номинации. Това е абсолютно забранено от Биг Брадър и той конфискува всичката им храна.

Гласът в комбинация с тренировките са смъкнали фатално кръвното на Боби, което бе е причина за инцидента.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар