Бориса Тютюнджиева с джуки, като на Мара (Снимка)

Бориса Тютюнджиева уплаши потребителите в мрежата

Гаджето на Андрей, Бориса Тютюнджиева стресира с новото си фото дори най-преданите си почитатели. Палавата брюнетка се щракна „натюр“ и

Бориса Тютюнджиева уплаши потребителите в мрежата
Бориса Тютюнджиева уплаши потребителите в мрежата

пусна кадъра в мрежата. Какво бе учудването на феновете, когато видяха уж естествената физиономия на моделката, която лъсна с напомпани джуки, досущ като на Мара Отварачката. Да не споменаваме изкуствените мигли и допълнително нарисуваните луничките по лицето. Вместо да развесели аудиторията с детското си излъчване, тя направо ги ужаси. Всички се питат това наистина ли е Бориса Тютюнджиева и недоумяват защо моделката се излигави и се показа в този ужасен вид.

Но най-изпъкват джуките, които прясно са подплатени с хиалуронова киселина и много напомнят тези на Отварачката, а даже и на Есмер Омерова, годеницата на Благо. Май трите красавици спокойно могат да премерят сили в един конкурс за най-нескопосано напомпани устни.

Доскоро Мария Гущерова бе безспорен фаворит в тази категория, но отскоро започнаха да й съперничат и доста други, подобно на Бориса Тютюнджиева.

Дори с грим джуките на Бориса напомнят на тези на Отварачката
Дори с грим джуките на Бориса напомнят на тези на Отварачката

Бориса и Андрей Арнаудов заедно с Иван Христов и Ирина Тенчева в момента са на почивка и събират тен под слънчевите лъчи на екзотичен плаж в съседна Гърция. Двете известни двойки се забавляват и развличат, съдейки по фотосите, с които заливат социалните мрежи. И докато наскоро, както писахме,  Бориса Тютюнджиева показа перфектната си визия със снимки по бикини и се нареди в класацията за най-горещи мацки през този летен сезон, сега разочарова многото си фенове с нескопосаното селфи от своята ваканция в Гърция.

Уж търсеше закачливия ефект от невинното си детско излъчване, а лъснаха само изкуствените й корекции, които я направиха за смях и подигравка.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.