Бориса Тютюнджиева се теши с ново гадже на Коледа (Заби Емо Русев?)

Моделката Бориса Тютюнджиева празнува Коледа с нов любим

Бориса Тютюнджиева прежали бързо Опосума Андрей. Красавицата се теши по Коледа в прегръдките на ново гадже. Самата тя пусна фото на което дарява с целувка Емо Русев.Бориса Тютюнджиева се теши с ново гадже на Коледа (Заби Емо Русев?)

Двамата позират пред коледното дръвче. А Тютюнджиева е прегърнала домашния си любимец и е положила глава на рамото на Емо Къртицата. Фотото умили мрежата и предизвика много коментари, научихме от missbloom.bg

Феновете на Бориса веднага заподозряха интимна афера на моделката с Емил. Двамата отдавна са приятели от съвместното си участието си в „Къртицата“. Дори преди година тръгна слух, че Бориса се увърта около Емо по времето на една от многото им раздели и събирания с Андрей.

И да се чудиш защо жените харесват толкова много Емо Русев? Той не блести с красота, но върти солиден бизнес. Освен, че е богат Емил Русев е и високообразован. Завършил е университета в Принстън. А тестът му за интелигентност е 135. Доста завиднo IQ  показва новото гадже на Бориса.

След раздялата си с Андрей Арнаудов Бориса е свободна жена. И ако за малко бе изчезнала от публичното пространство със снимката от Коледа моделката напомни отново за себе си и разбуни духовете в мрежата.

Красавицата Тютюнджиева може да е с Емо Русев, но остана вярна до край на своето бивше гадже Андрей Арнаудов, разказват светските клюкари. Бориса отказала участие в „ВИП Брадър“, така и за „Биг Брадър Ол Старс“. Въпреки предложения й солиден хонорар тя останала лоялна, тъй като Нова тв е конкурентна на Бтв, където се изявява бившата й половинка.

Моделката и Андрей са в добри отношения в момента. Само, че жена, като Бо не е готова да стане майка на дете от продуцента, което пък сложи край на любовта им завинаги.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.