Борил на Диляна Попова – пълно копие на Асен Блатечки (Снимка)

Борил на Диляна Попова – пълно копие на Асен Блатечки (Снимка)
2.33 (46.67%) 3 votes

Борил на Диляна Попова е одрал кожата на баща си

Борил на Диляна Попова има усмивката на татко си

Борил на Диляна Попова е пълно копие на Асен Блатечки. Синът на манекенката от актьора му е одрал кожата и най-вече усмивката. Това си личи ясно от първата официална фотосесия на малчугана, в която той позира заедно с майка си. От кадрите, заснети специално за списание Hello се вижда ясно, че Борил е пораснал много и прилича повече на Блатечки, освен в усмивката, и в очите, коментират онлайн потребителите.

Борил на Диляна Попова е одрал кожата на Асен Блатечки

Борил на Диляна Попова е одрал кожата на Асен Блатечки

След като от самото раждане на детето папараците не спират да дебнат него и майка му, снимките са първото официално представяне на малчугана пред публиката. Освен снимките, майка му дава и пространно интервю за списанието, в което говори откровено за любовта и децата.

И е категорична, че най-важното за нея не е едно дете да е създадено с много любов, а след раждането му то да бъде гледано с любов, пишат от „24 часа“. Естествено, моделката отказва да коментира настоящите си отношения с бащата на Борил.

Вече стана ясно, че актьорът се върна при жена си Катерина, след като двамата с Диляна не можаха да съжителстват заедно. Припомняме ви, че аферата им предизвика сериозен скандал през 2014, след като стана ясно, че са крили връзката си в продължение на две години.

В края на миналата година манекенката роди и сина им Борил, който Блатечки припозна. Той продължава да се грижи и за двамата като редовно им праща пари, но в крайна сметка предпочете дългогодишната си половинка Катерина и дъщеря им Катя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар