Борил Блатечки досущ заприлича на Асен (Хлапето наистина му одра кожата)

Гласувайте за статията

Борил Блатечки е малко копие на баща си Асен, вижте как изглежда днес хлапето на Диляна Попова

Борил Блатечки порасна и днес наистина е одрал кожата на известния си татко. Диляна Попова отглежда в дома си един истински бъдещ секссимвол. Какъвто е Асен Блатечки, който успя да разбие сърцето на не една или две дами.

Майката на Борил е заедно с него на почивка по родното Черноморие. Диляна, която е смятана за една от най-красивите модели и актриси в България не спира да се хвали с очарователното си момченце и се изкушава да  публикува снимки на чедото си в социалната мрежа.

Кадрите на малчугана, който е плод на любовта й с Асен предизвикват изключителен интерес сред феновете на актрисата. Лъчезарната му усмивка заразява с детската си невинност. Повечето хора видели порасналия Борил виждат в него сто процентово копие на Блатечки като малък.Особено на кадъра с големите дънки

Актьорът, който не се раздели с първата си съпруга заради красавицата Диляна, а се завърна при семейството си не спира да се грижи за наследника си. Това признава самотната майка, която съвсем скоро сподели, че син и баща имат много силна духовна връзка, предават от blitz.bg. И няма как да не е така момченцата копнея да бъдат в компанията на бащите си.

Наистина времето лети с пълна сила. Към днешна дата моделката има в дома си един малък Асен Блатечки. Може да е разделена с таткото, но отглежда един истински малък пич, който носи в кръвта си гените на актьора.

Вижте още снимки на порасналия Борил в нашата галерия!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар